Home

InterPares, meer dan een administratiekantoor
Hét administratie- en advieskantoor voor zorgeloos ondernemen en inzicht in uw cijfers. InterPares is er voor de begeleiding van MKB-ondernemingen en particulieren bij de administratie, belastingaangiften, salarisadministratie en fiscale- en financiële advisering.

Succesvol ondernemen door inzicht in de cijfers
Direct inzicht hebben in de financiële situatie van uw onderneming? Weten of u wel geld u overhoudt na aftrek van de kosten en de belastingen en zo ja, hoeveel? Of is het het ene gat met de andere vullen? Door inzicht te hebben in de cijfers van uw onderneming neemt u betere en snellere beslissingen dan uw concurrenten en blijft u ze dus een stapje voor.

Alléén dan kunt u succesvol ondernemen. U krijgt sneller een financiering los bij de bank, u kan beter beoordelen of u kan investeren én u weet wat u zelf uit de onderneming kan halen zodat de Belastingdienst niet achteraf op de stoep staat. Kortom, zo kunt u doen waar u goed in bent.

Voor het opzetten van een gestroomlijnde geautomatiseerde administratie, begeleiding van ondernemers en actueel advies kunt u terecht bij InterPares. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.

 

Waarom InterPares?

  • Voor een financieel gezonde onderneming
  • Inzicht in de cijfers van uw onderneming
  • Goed onderbouwde financiële beslissingen kunnen nemen
  • Een toegankelijk en makkelijk te bereiken advieskantoor
  •  

Brons

wecount-box1
Voor de aangifte inkomstenbelasting, de jaarrekening en contact met Belastingdienst. Vanaf € 39,- per maand.

Meer info ❯

Zilver

wecount-box2
U levert de administratie digitaal aan. Wij doen de rest. U bent altijd up-to-date en heeft er verder geen omkijken meer naar. Vanaf 59,- per maand.

Meer info ❯

Goud

wecount-box3
Heeft u een B.V.? Kies dan dit pakket! InterPares regelt alle administratieve verplichtingen voor u. Vanaf € 79,- per maand.

Meer info ❯

 

Voor meer inzicht: InterPares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *